Rakennamme Ekokompassi-ympäristöjärjestelmää

Olemme toimistomme alkuajoista lähtien pyrkineet suunnittelutöidemme kautta edistämään meille tärkeitä arvoja. Ilmastokriisi ja luontokato pakottavat kaikkia rakennusalan toimijoita uudelleenarvioimaan työnsä perusteita ja oppimaan uudenlaisia käytäntöjä. Siksi olemme aloittaneet Ekokompassi-ympäristöjärjestelmän rakentamisen, jonka avulla pyrimme löytämään konkreettisia ratkaisuja työmme ympäristövaikutusten hallintaan.

Jatkossa kehitämme aktiivisesti ympäristöstrategiaamme ja koulutamme henkilöstöämme, jotta osaamme ehdottaa asiakkaillemme ympäristöystävällisempiä suunnitteluratkaisuja. Tulevan kolmen vuoden ajan keskitymme kouluttautumiseen ja tiedonjakamiseen erityisesti ekologisesti kestävään materiaalinkäyttöön liittyen. Lisäksi tavoitteenamme on ottaa ympäristövaikutusten arviointi entistä keskeisemmäksi osaksi suunnitteluprosesseja, hyödyntäen myös vanhoista hankkeista saamiamme oppeja.

Haluamme olla mukana toteuttamassa ekologisesti, sosiaalisesti, taloudellisesti ja kulttuurisesti kestävää rakennettua ympäristöä. Uskomme, että tällainen arkkitehtuuri kestää myös aikaa ja luo arvoa käyttäjilleen.